środa, 18 listopada 2015

Tatar z łososia wędzonego i awokado



Tatar z łososia i awokado jest idealną przystawką na domowe przyjęcia. Zawsze nim zaskoczysz gości nie tylko smakiem, ale również i wyglądem.

Składniki;
• 300 g łososia
• 1 mała cebula
• 2 ogórki konserwowe
• oliwa z oliwek
• 0,5 awokado
• pestki granatu do przystrojenia
• do smaku cytryna, sól, pieprz




2 komentarze:

  1. Wygląda to super. Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie dość, ze samo danie wygląda pysznie to jestem zdania, że na pewno tak samo smacznie smakuje. Ja jestem wielką zwolenniczką jeśli chodzi o dania rybne. Dlatego także bardzo smakuje mi tarta z łososiem na gorąco https://mowisalmon.pl/przepisy/tarta-z-lososiem-na-goraco/ i jestem przekonana, że każdemu ona zasmakuje na ciepło.

    OdpowiedzUsuń